Lotus Biscoff Kladdkaka
Kategori: Allmänt

225 g smör/margarin
3 dl socker
2 dl brunt farinsocker
1 msk vaniljsocker
4 ägg
3.5 dl mjöl
1 dl kakao
1 krm salt
3 dl socker
2 dl brunt farinsocker
1 msk vaniljsocker
4 ägg
3.5 dl mjöl
1 dl kakao
1 krm salt
4 st grovhackade Lotus biscoff kakor
1/2 - 2/3 burk Lotus Biscoff Creamy
1/2 - 2/3 burk Lotus Biscoff Creamy
Smält smör/margarin. Vispa ihop ägg och socker och tillsätt övriga ingredienser förutom Lotus Biscoff Creamy. Rör ihop till en smet och häll smeten i en smord och bröad springform..Klicka ner Lotus Biscoff Creamy i smeten och dra runt litegrann så den blandas med smeten. Grädda kladdkakan på 175 grader i 25-30 minuter.

/ Urban