Lakrits kladdkaka med hallonfluff (Glutenfri)
Kategori: Bär, Kladdkaka med topping, Lakrits

125 g smör/margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 dl rismjöl
1/2 dl kakao
1 tsk bakpulver
10 Turkisk peppar karameller krossade
Smält matfettet. Rör ihop ägg, socker och vaniljsocker. Tillsätt rismjöl, kakao och de krossade karamellerna. Häll i matfettet och rör ihop till en jämn smet.
Smörj en springform och bröa med kokosflingor. Grädda på 175 grader i 25-28minuter. Låt den svalna.
Hallonfluff:
225 g hallon
250 g mascarpone
1/2 dl florsocker
Mosa hallonen och rör ner dem i mascarponen tillsammas med florsocker.
Bred ut hallonfluffet på kladdkakan och garnera med några hallon
/ urban